Chili con carne
Ingredienser
6 personer.
- 1 pose chili con carne blanding, Nemt & Lækkert
- 300 g oksekød, hakket, 10-15% fedt, råt
- 2 dåser hakkede tomater, dåse
- 1 dåse, drænet sorte bønner, Bonduelle
- 2 spsk olivenolie
- 10 g bouillon, oksekød, koncentreret, terning
Tip!
Serveres sammen med couscous eller fuldkornsris. Pynt gerne retten
med en spiseske fraiche 5%.
Fremgangsmåde
Steg det hakkede oksekød i olien i cirka 3 minutter.
Afdryp og skyl de sorte bønner i en sigte.
Tilsæt færdigblandingen med grøntsager, de hakkede dåsetomater, bønner og
oksebouillon til kødet og lad det simre i 15 minutter.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 83 kcal
Fedt pr. 100 g: 3,48 g
Kulhydrat pr. 100 g: 6,17 g
Kostfibre pr. 100 g: 2,88 g