farbrød.png

Ingredienser

6 personer.

  • 450 g svinekød, hakket, ca. 6% fedt
  • 1 æg
  • 35 g havregryn
  • 1 dl minimælk
  • et lille løg (ca 65 g)
  • 2 spsk koncentreret tomatpure
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk salt
  • 75 g grøn peberfrugt
  • 75 g gulerod
  • peber

Tip!

Fryseegnet.

Fremgangsmåde

Kød blandes med: æg, havregryn, mælk, løg, tomatpuré og krydderier, og røres
til en ensartet masse.
Peberfrugt i tern og fintrevet gulerod vendes i farsen, der formes til et brød i et
ovnfast fad.
Steg farsbrødet i ovnen ved 185 °C i ca. 50 min. Kernetemperaturen skal være 75 °C.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 110 kcal

Fedt pr. 100 g: 4,14 g

Kulhydrat pr. 100 g: 4,74 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,16 g

Salt, NaCl pr 100 g: 0,83 g