Farsbrød
Ingredienser
6 personer.
- 450 g svinekød, hakket, ca. 6% fedt
- 1 æg
- 35 g havregryn
- 1 dl minimælk
- et lille løg (ca 65 g)
- 2 spsk koncentreret tomatpure
- 1 tsk tørret basilikum
- 1 tsk salt
- 75 g grøn peberfrugt
- 75 g gulerod
- peber
Tip!
Fryseegnet.
Fremgangsmåde
Kød blandes med: æg, havregryn, mælk, løg, tomatpuré og krydderier, og røres
til en ensartet masse.
Peberfrugt i tern og fintrevet gulerod vendes i farsen, der formes til et brød i et
ovnfast fad.
Steg farsbrødet i ovnen ved 185 °C i ca. 50 min. Kernetemperaturen skal være 75 °C.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 110 kcal
Fedt pr. 100 g: 4,14 g
Kulhydrat pr. 100 g: 4,74 g
Kostfibre pr. 100 g: 1,16 g
Salt, NaCl pr 100 g: 0,83 g