farbrød.png

Ingredienser

6 personer.

  • 450 g svinekød, hakket, ca. 6% fedt
  • 1 æg
  • 35 g havregryn
  • 1 dl minimælk
  • et lille løg (ca 65 g)
  • 2 spsk koncentreret tomatpure
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk salt
  • 75 g grøn peberfrugt
  • 75 g gulerod
  • peber

Tip!

Fryseegnet.

Fremgangsmåde

Kød blandes med: æg, havregryn, mælk, løg, tomatpuré og krydderier, og røres
til en ensartet masse.
Peberfrugt i tern og fintrevet gulerod vendes i farsen, der formes til et brød i et
ovnfast fad.
Steg farsbrødet i ovnen ved 185 °C i ca. 50 min. Kernetemperaturen skal være 75 °C.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 110 kcal

Fedt pr. 100 g: 4,14 g

Kulhydrat pr. 100 g: 4,74 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,16 g

Salt, NaCl pr 100 g: 0,83 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk