Ingredienser

6 personer.

  • 300 g hakket oksekød, max 10 %
  • 300 g hakket svinekød, max 10 %
  • 1 æg
  • 45 g havregryn
  • 1 dl skummetmælk
  • ½ tsk peber
  • 75 g bladselleri
  • 75 g gulerod
  • 20 g sveske
  • 120 g æble (1 mellem)
  • 10 g andebouillon, Oscar

Tip!

Fryseegnet.

Fremgangsmåde

Rør en fars af kød, æg, havregryn, mælk og andebouillonpulver, salt og peber.
Bladselleri og gulerod rives fint, svesker skæres i små tern, og æblerne rives groft.
Det hele vendes i farsen.
Spray/smør et ildfast fad og form farsen til et brød i fadet.
Retten stilles midt i ovnen ca. 45 minutter ved 175 °C varmluft.
Lad ”anden” hvile lidt inden den skæres i skiver.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 116 kcal

Fedt pr. 100 g: 4,09 g

Kulhydrat pr. 100 g: 6,17 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,13 g

Salt, NaCl pr 100 g: 0,52 g