Ingredienser

6 personer.

  • 300 g hakket oksekød, max 10 %
  • 300 g hakket svinekød, max 10 %
  • 1 æg
  • 45 g havregryn
  • 1 dl skummetmælk
  • ½ tsk peber
  • 75 g bladselleri
  • 75 g gulerod
  • 20 g sveske
  • 120 g æble (1 mellem)
  • 10 g andebouillon, Oscar

Tip!

Fryseegnet.

Fremgangsmåde

Rør en fars af kød, æg, havregryn, mælk og andebouillonpulver, salt og peber.
Bladselleri og gulerod rives fint, svesker skæres i små tern, og æblerne rives groft.
Det hele vendes i farsen.
Spray/smør et ildfast fad og form farsen til et brød i fadet.
Retten stilles midt i ovnen ca. 45 minutter ved 175 °C varmluft.
Lad ”anden” hvile lidt inden den skæres i skiver.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 116 kcal

Fedt pr. 100 g: 4,09 g

Kulhydrat pr. 100 g: 6,17 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,13 g

Salt, NaCl pr 100 g: 0,52 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk