Forloren and
Ingredienser
6 personer.
- 300 g hakket oksekød, max 10 %
- 300 g hakket svinekød, max 10 %
- 1 æg
- 45 g havregryn
- 1 dl skummetmælk
- ½ tsk peber
- 75 g bladselleri
- 75 g gulerod
- 20 g sveske
- 120 g æble (1 mellem)
- 10 g andebouillon, Oscar
Tip!
Fryseegnet.
Fremgangsmåde
Rør en fars af kød, æg, havregryn, mælk og andebouillonpulver, salt og peber.
Bladselleri og gulerod rives fint, svesker skæres i små tern, og æblerne rives groft.
Det hele vendes i farsen.
Spray/smør et ildfast fad og form farsen til et brød i fadet.
Retten stilles midt i ovnen ca. 45 minutter ved 175 °C varmluft.
Lad ”anden” hvile lidt inden den skæres i skiver.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 116 kcal
Fedt pr. 100 g: 4,09 g
Kulhydrat pr. 100 g: 6,17 g
Kostfibre pr. 100 g: 1,13 g
Salt, NaCl pr 100 g: 0,52 g