Frikadeller med svine- og kalvekød og butterbeans.png

Ingredienser

6 personer.

  • 500 g hakket svine- og kalvekød, 8-10%
  • 200 g butterbeans, kogte
  • 100 g champignon, rå
  • 100 g porre, rå
  • 15 g hvedemel
  • 1 mellem æg
  • 1 tsk timian, tørret
  • 15 g sennep
  • 5 g salt
  • 3 g peber, sort

Fremgangsmåde

Snit grøntsager fint og hak butterbeans i en blender.
Bland grøntsagerne med det hakkede kød, butterbeans, mel, æg, krydderier og
sennep.
Form 12 frikadeller og steg dem på en pande eller bag dem i ovnen ved 200
grader, til de er gyldne.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 123 kcal

Fedt pr. 100 g: 5,29 g

Kulhydrat pr. 100 g: 5,37 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,07 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,56 g