Ingredienser
6 personer.
- 500 g hakket svine- og kalvekød, 8-10%
- 200 g butterbeans, kogte
- 100 g champignon, rå
- 100 g porre, rå
- 15 g hvedemel
- 1 mellem æg
- 1 tsk timian, tørret
- 15 g sennep
- 5 g salt
- 3 g peber, sort
Fremgangsmåde
Snit grøntsager fint og hak butterbeans i en blender.
Bland grøntsagerne med det hakkede kød, butterbeans, mel, æg, krydderier og
sennep.
Form 12 frikadeller og steg dem på en pande eller bag dem i ovnen ved 200
grader, til de er gyldne.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 123 kcal
Fedt pr. 100 g: 5,29 g
Kulhydrat pr. 100 g: 5,37 g
Kostfibre pr. 100 g: 2,07 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,56 g