Ingredienser

6 personer.

  • 150 g hakket svinekød, 4-7%
  • 150 g butterbeans, kogte
  • 60 g æg
  • 1 dl minimælk
  • 40 g havregryn
  • 50 g rødløg
  • 2 tsk timian
  • ½ tsk salt
  • 1 knivspids peber
  • 2 tsk olie

Tip!

Frikadellerne er fryseegnede.

Fremgangsmåde

Hak løg og butterbeans i en minihakker.
Bland farsen med blandingen og tilsæt æg, mælk, havregryn, timian, salt og peber.
Form frikadellerne med en spiseske og steg dem på en pande eller læg dem på en bageplade med bagepapir og bag frikadellerne i ovnen ved 200 grader i cirka 15 minutter, hvorefter frikadellerne vendes og steges yderligere 15 minutter.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 131,5 kcal

Fedt pr. 100 g: 4,8 g

Kulhydrat pr. 100 g: 9,44 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,88 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,65 g