krydderbøf.png

Ingredienser

6 personer.

  • 500 g hakket oksekød, max 10 %
  • ½ lille løg (ca 30 g)
  • 1,5 spsk sojasauce
  • 1 mellem rød peberfrugt (200 g)
  • 1 medium æg

Tip!

Vi bruger soja i bøffen for at tilføre den salte smag. Krydderbøffer er fryseegnet.

Fremgangsmåde

Finhak løg og peberfrugt.
Ælt hakket kød med æg, løg, soyasauce, rød peberfrugt, salt og
peber.
Form kødet til bøffer og steg dem på panden.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 130 kcal

Fedt pr. 100 g: 7,24 g

Kulhydrat pr. 100 g: 1,46 g

Kostfibre pr. 100 g: 0,46 g

Salt, NaCl pr 100 g: 0,43 g