Krydderbøf
Ingredienser
6 personer.
- 600 g hakket oksekød, 4-8%
- 1 bæger æggehvide
- ½ lille løg (ca 30 g)
- 1,5 spsk sojasauce
- 1 mellem rød peberfrugt (200 g)
Tip!
Vi bruger soja i bøffen for at tilføre den salte smag. Krydderbøffer er fryseegnet.
Fremgangsmåde
Ælt hakket kød med æggehvide, hakket løg, soya, finthakket rød peber, salt og
peber.
Form kødet til bøffer og steg dem i ovnen på bagepapir ved 200 °C ca. 15-20
minutter.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 108 kcal
Fedt pr. 100 g: 4,25 g
Kulhydrat pr. 100 g: 1,28 g
Kostfibre pr. 100 g: 0,41 g
Salt, NaCl pr 100 g: 0,41 g