Ingredienser

  • 800 g kyllingebryst
  • 25 g frisk ingefær
  • 10 g frisk rød chili
  • 2½ spsk soja sauce
  • 1 spsk olie
  • 400 g peberfrugt, rød, rå
  • 300 g løg, rå
  • 200 g tomat, uspec., rå
  • 75 g salattern, max. 17% fedt,
  • 2 tsk oregano, tørret
  • 1 stk lime
  • 10 g persille, rå
  • 0,5 dl citronsaft, friskpresset

Tip

Er fryseegnet. Også velegnet til grill, hvor kyllingebrysterne grilles for sig og grøntsagerne laves på grillen i foliepakker.

Fremgangsmåde

Rens chili og skræl ingefær.
Riv ingefær og snit chilien fint og bland det med soyasauce og olie.
Vend kyllingebrysterne i marinaden, og lad det marinere et par timer i køleskab.
Persillen skylles og hakkes.
Skyl peberfrugterne og skær dem i strimler.
Vask tomaterne og skær dem i både eller, ved små tomater, halve.
Rens løgene og skær dem i tern.
Vend persille, løg, peberfrugt og tomater sammen med salattern, oregano,
citronsaft, persille og fordel det i et ovnfast fad.
Placer kyllingebryststykkerne i et ildfast fad og hæld marinaden fra kyllingen over. Vask limefrugten og skær den i tynde skiver og placer den ovenpå kyllingen.
Tilbered grøntsagerne i ovn ved 180 °C varmluft i ca. 20 - 30 minutter. Brug
gerne et stegetermometer og steg til en centrumtemperatur på 75 grader.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 83 kcal

Fedt pr. 100 g: 2,58 g

Kulhydrat pr. 100 g: 3,4 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,01 g

Salt, NaCl pr 100 g: 0,3 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk