Ingredienser

  • 5 stk soltørrede tomater i olie
  • 1 lille løg
  • ½ dl persille
  • 300 g hakket kylling
  • 1 lille æg
  • ½ dl minimælk
  • 45 g havregryn
  • 20 g salatost, max 17 %
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk salt
  • lidt sort peber

Tip

Kyllingefrikadeller kan fryses efter stegning.

Fremgangsmåde

Skær soltørrede tomater i små tern, hak løget fint, og hak persille.
Rør alle ingredienserne sammen til en lind fars. Sæt farsen på køl en time.
Form farsen til små frikadeller og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bages i ovnen 15-20 min. ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 135 kcal

Fedt pr. 100 g: 5,13 g

Kulhydrat pr. 100 g: 7,21 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,39 g

Salt, NaCl pr 100 g: 0,82 g