Mørbrad.png

Ingredienser

6 personer.

  • 700 g svinemørbrad
  • 1 spsk olie
  • 250 g champignon
  • 1,5 dl madlavningsfløde, 8%
  • 2 dl appelsinjuice
  • Mel til jævning
  • Madkulør

Tip!

Kan fryses.

Fremgangsmåde

Afpuds mørbraden og drys med salt og peber.
Brun mørbraden i olie og tag den op af gryden.
Svits champignon i gryden.
Appelsinsaft og madlavningsfløde tilsættes og bringes i kog.
Læg mørbraden tilbage i gryden og lad det hele simre i ca. 30 min.
Tag mørbraden op og skær den i skiver.
Jævn sovsen med mel og tilsæt lidt kulør.
Læg mørbradskiverne tilbage i sovsen og smag til med salt og peber.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 123 kcal

Fedt pr. 100 g: 6,6 g

Kulhydrat pr. 100 g: 2,58 g

Kostfibre pr. 100 g: 0,35 g

Salt, NaCl pr 100 g: 0,14 g