Mørbrad à la orange
Ingredienser
6 personer.
- 700 g svinemørbrad
- 1 spsk olie
- 250 g champignon
- 1,5 dl madlavningsfløde, 8%
- 2 dl appelsinjuice
- Mel til jævning
- Madkulør
Tip!
Kan fryses.
Fremgangsmåde
Afpuds mørbraden og drys med salt og peber.
Brun mørbraden i olie og tag den op af gryden.
Svits champignon i gryden.
Appelsinsaft og madlavningsfløde tilsættes og bringes i kog.
Læg mørbraden tilbage i gryden og lad det hele simre i ca. 30 min.
Tag mørbraden op og skær den i skiver.
Jævn sovsen med mel og tilsæt lidt kulør.
Læg mørbradskiverne tilbage i sovsen og smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 123 kcal
Fedt pr. 100 g: 6,6 g
Kulhydrat pr. 100 g: 2,58 g
Kostfibre pr. 100 g: 0,35 g
Salt, NaCl pr 100 g: 0,14 g