Mørbrad.png

Ingredienser

6 personer.

  • 600 g svinemørbrad
  • 1 spsk olie
  • 225 g champignon
  • 1,5 dl madlavningsfløde, 4%
  • 2 dl appelsinjuice
  • 1,5 dl minimælk
  • 2,5 spsk hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1/4 tsk peber

Tip!

Kan fryses.

Fremgangsmåde

Afpuds mørbraden, skær den i 6 stykker, bank dem flade og drys dem med salt
og peber.
Brun mørbraden i olie og tag dem op af gryden.
Rens og skær champignon og svits dem i gryden. Tilsæt 2½ spsk mel og rør
rundt.
Appelsinsaft, madlavningsfløde og minimælk tilsættes og bringes i kog.
Læg mørbraden tilbage i gryden og lad det hele simre i ca. 30 minutter.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 87 kcal

Fedt pr. 100 g: 3,11 g

Kulhydrat pr. 100 g: 3,84 g

Kostfibre pr. 100 g: 0,38 g

Salt, NaCl pr 100 g: 0,55 g