Ingredienser
6 personer.
- 600 g svinemørbrad
- 1 spsk olie
- 225 g champignon
- 1,5 dl madlavningsfløde, 4%
- 2 dl appelsinjuice
- 1,5 dl minimælk
- 2,5 spsk hvedemel
- 1 tsk salt
- 1/4 tsk peber
Tip!
Kan fryses.
Fremgangsmåde
Afpuds mørbraden, skær den i 6 stykker, bank dem flade og drys dem med salt
og peber.
Brun mørbraden i olie og tag dem op af gryden.
Rens og skær champignon og svits dem i gryden. Tilsæt 2½ spsk mel og rør
rundt.
Appelsinsaft, madlavningsfløde og minimælk tilsættes og bringes i kog.
Læg mørbraden tilbage i gryden og lad det hele simre i ca. 30 minutter.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 87 kcal
Fedt pr. 100 g: 3,11 g
Kulhydrat pr. 100 g: 3,84 g
Kostfibre pr. 100 g: 0,38 g
Salt, NaCl pr 100 g: 0,55 g