Wok med nudler og kylling
Ingredienser
6 personer.
- 270 g fuldkorns nudler
- 600 g kylling
- 600 g wok mix
- 300 g grønne bønner, rå
- 8 tsk sesamfrø
- 8 tsk rapsolie
- 0,75 dl soja sauce
- 15 g ingefær
- 20 g lime Juice/saft
- 1 tsk rød karrypasta
Tip!
Kylling kan erstattes med rejer eller kalkun. Varier retten med forskellige grøntsagsblandinger. Her er retten pyntet med sorte sesam.
Fremgangsmåde
Steg kylling mørt i en wok eller på en pande i rapsolien.
Tilsæt grøntsager og bønner og steg videre, til de er varme.
Skræl og riv ingefær fint.
Bland en dressing af soja, lime, karrypasta og ingefær og tilsæt den over retten, når grøntsagerne er varme. Drys med sesamfrø.
Hvis du godt kan lide stærk mad, kan du tilsætte frisk eller tørret chili til retten.
Pynt evt. retten af med koriander.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 133 kcal
Fedt pr. 100 g: 4,8 g
Kulhydrat pr. 100 g: 11,8 g
Kostfibre pr. 100 g: 3,27 g
Salt, NaCl pr 100 g: 0,47 g