Hop til hovedindhold
Morgenmad
Kl. 7.30-8.00
- Fuldkornsklemmer, minarine, ost, marmelade
- Æble og agurk
Frokost
Kl. 12.30-13.00
- Ærtesuppe med ristede kikærter (vegetarisk)
- Stegt kyllingespyd, rosenkålssalat og fuldkornsflutes
Mellemmåltid
Kl. 15.00-15.30
- Rugbrødstoast med skinke og ost (tag med på farten)
- Gulerødder, sugarsnaps og melon
Aftensmad
Kl. 18.00-18.30
- Chili con carne med couscous (reduceret kødindtag / hurtigt og nemt)
- Mango/peberfrugt/tomat-salsa
Mellemmåltid
Kl. 20.00-20.30
- Knækbrød med hytteost, solbærsyltetøj, mandler (lidt til den søde tand)
- Snackpeber
Morgenmad
Kl. 7.30-8.00
- Havregrød
- Surmælksprodukter med mysli, revet rugbrød, udblødt frugt.
- Rugbrød, grovbrød, minarine, pålæg, smøreost, marmelade.
- Pære, peberfrugt.
- Mælk, kaffe, the
Mellemmåltid
Kl. 9.30-10.00
- ½ speltstykke med gulerodspesto
- Cherrytomater og appelsin
- Vand med smag
Frokost
Kl. 12.30-13.00
- Kyllingepålæg med italiensk salat, ½ stykke rugbrød
- Marineret sild, karrysalat, 1 stykke rugbrød (fisk på menuen / den særlige lejlighed)
- Pastasalat med dild og kyllingetern (hurtig og nemt / tag med på farten)
Mellemmåltid
Kl. 15.00-15.30
- Myslibolle (lidt til den søde tand)
- Gulerødder, glaskål og rød grape
Aftensmad
Kl. 18.00-18.30
- Krydret stegt laks m. mandeldrys (fisk på menuen)
- Kartoffel/rodfrugtfad
- Dilddressing
Mellemmåltid
Kl. 20.00-20.30
- 1 stykke groft sandwichbrød med smøreost
- Banan, gulerod, agurk og hasselnødder
Morgenmad
Kl. 7.30-8.00
- Øllebrød
- Surmælksprodukter med mysli, revet rugbrød, udblødt frugt
- Rugbrød, grovbrød, minarine, ostefad, marmelade
- Ananas, peberfrugt
- Mælk, kaffe, the
Mellemmåltid
Kl. 9.30-10.00
- Krydret råkost med ½ stykke ristet rugbrød (lidt til den søde tand)
- Vand med smag
Frokost
Kl. 12.30-13.00
Mindful spisning
- Torskerognssalat, ½ stykke rugbrød (fisk på menuen / den særlige lejlighed)
- Lun grønkålssalat (vegetarisk)
- Appelsinmedaljer (lidt til den søde tand)
Mellemmåltid
Kl. 15.00-15.30
- Linseboller med søde krydderier (lidt til den søde tand)
- Broccoli
Aftensmad
Kl. 18.00-18.30
- Kylling i sennepsbaconsauce med brune ris
- Rødkålssalat med solbær
Mellemmåltid
Kl. 20.00-20.30
- ½ fuldkornsbolle, minarine og marmelade
- Gulerødder og pære
Morgenmad
Kl. 7.30-8.00
- Røræg med stegte tomater og svampe + ristet rugbrød (den særlige lejlighed)
- Surmælksprodukter med mysli, frisk frugt.
- ½ skive grovbrød, minarine, marmelade
- Frugt og grønt
- Mælk, kaffe, the
Mellemmåltid
Kl. 9.30-10.00
- Rugbrødsbolle
- Frugt, grønt
- Vand med smag
Frokost
Kl. 12.30-13.00
- Røget laks m. rygeostcreme ½ stykke rugbrød (fisk på menuen / den særlige lejlighed)
- Kyllingedeller med syltede agurker ½ stykke ristet rugbrød
- Frugtsalat (lidt til den søde tand)