Hop til hovedindhold
Morgenmad
Kl. 7.30-8.00
- Fuldkornsklemmer, minarine, ost, marmelade
- Æble og peberfrugt
Frokost
Kl. 12.30-13.00
- Linsesuppe (vegetarisk)
- Stegt kyllingeoverlår
- Nordisk kartoffelsalat
- ½ æble
Mellemmåltid
Kl. 15.00-15.30
- Valnøddebolle
- Gulerod, sugersnaps og vandmelon
Aftensmad
Kl. 18.00-18.30
- Farsbrød m. peberfrugtsovs(reduceret kødindhold)
- Brune ris
- Spinatsalat med æble
Mellemmåltid
Kl. 20.00-20.30
- Grøntsager
- Knækbrød med salsa og hummus
Morgenmad
Kl. 7.30-8.00
- Overnight oats
- Surmælksprodukter, mysli, revet rugbrød, udblødt frugt, nødder
- Rugbrød, grovbrød, minarine, pålægsfad, hytteost, marmelade
- Mælk, kaffe, the
- Ananas/peberfrugt
Mellemmåltid
Kl. 09.30-10.00
- Koldskål med rugbrødscrunch
Frokost
Kl. 12.30-13.00
- Rugbrød med kartoffel, mayonnaise, tomat og karse (tag med på farten)
- Rugbrød med rullepølse med rødbede og purløg (tag med på farten)
- Groft toastbrød med varmrøget laks med sommersalat (tag med på farten / fisk på menuen)
- Gnavegrønt + 1/2 nektarin
Mellemmåltid
Kl. 15.00-15.30
- Breadsticks (tag med på farten)
- Gulerod, blomkål og rød grape (lidt til den søde tand)
Aftensmad
Kl. 18.00-18.30
- Fiskelasagne (fisk på menuen)
- Spidskålssalat med dild og jordbær
Mellemmåltid
Kl. 20.00-20.30
- Groft sandwichbrød
- Gulerodspesto, æble og cherrytomat
Morgenmad
Kl. 7.30-8.00
- Kruska
Surmælksprodukter, skyr, mysli, revet rugbrød, udblødt frugt, nødder
- Rugbrød, grovbrød, minarine, ostefad, smøreost, marmelade, spread med bælgfrugt
- Mælk, kaffe, the
- Pære/peberfrugt
Mellemmåltid
Kl. 9.30-10.00
- Onsdagsråkost med 1/2 stykke ristet rugbrød
- Urtevand
Frokost
Kl. 12.30-13.00
Mindful spisning
- Lynpizza m. tun (fisk på menuen / tag med på farten)
- Linsesalat med belugalinser
- ½ tomat / ½ agurk
- Kyllingefrikadeller
Mellemmåltid
Kl. 15.00-15.30
- Rugbrød med banan, pålægschokolade og peanutbutter (lidt til den søde tand)
Aftensmad
Kl. 18.00-18.30
- Krydderbøf
- Kartoffelsalat
- Broccolisalat med mango
Mellemmåltid
Kl. 20.00-20.30
- ½ grovbolle
- Rabarberdip, ærtedip og kirsebær
- Grøntsagsstave
Morgenmad
Kl. 7.30-8.00
- Blødkogt æg (den særlige anledning)
- Surmælksprodukter, mysli, revet rugbrød, udblødt frugt, nødder
- Rugbrød, grovbrød, minarine, ostefad, smøreost, marmelade
- Mælk, kaffe, the
- Agurk og peberfrugt
Mellemmåltid
Kl. 09.30-10.00
- Rugbrødsbolle
- Gulerod, rester
Frokost
Kl. 12.30-13.00
- Sommer-makrel med rugbrød (fisk på menuen)
- Wrap med lun mexicansk linsefyld (vegetarisk)
- Broccolipesto
- Marineret melonsalat med agurk og spinat (lidt til den søde tand)