Hop til hovedindhold
Morgenmad
Kl. 7.30-8.00
- Fuldkornsklemmer, minarine, ost, marmelade
- Æble og peberfrugt
Frokost
Kl. 12.30-13.00
- Mexicansk suppe med bønner
- Porre/laksetærte, glaskål (fisk på menuen)
- Friske bær
Mellemmåltid
Kl. 15.00-15.30
- Kærnemælksboller, pålæg, pestomayo
- Gulerod, blomkål, vandmelon
Aftensmad
Kl. 18.00-18.30
- Gullasch med sorte linser(reduceret kødindtag)
- Bagt kartoffelmos med persillerødder
Mellemmåltid
Kl. 20.00-20.30
- Rugbrød, smøreost
- Gulerod, radisse, druer
Morgenmad
Kl. 7.30-8.00
- Havregrød
- Surmælksprodukter, mysli, revet rugbrød, udblødt frugt
- Rugbrød, grovbrød, minarine, pålægsfad, hytteost, marmelade
- Mælk, kaffe, the
- Ananas/peberfrugt
Mellemmåltid
Kl. 09.30-10.00
- Gulerodsbrud
- Gulerod, snackpeber, grape
- Vand med smag
Frokost
Kl. 12.30-13.00
- 2 skiver rugbrød med
- - sommersild (fisk på menuen)
- - æg og tomat + grønt drys
- - hummus og agurk
- Æble i både
Mellemmåltid
Kl. 15.00-15.30
- Gulerod/æble-muffins (lidt til den søde tand)
Aftensmad
Kl. 18.00-18.30
- Fiskefad (fisk på menuen)
- Spidskålssalat med tomat og peanuts
Mellemmåltid
Kl. 20.00-20.30
- Groft knækbrød med ost, mandler og banan
- Gnavegrønt
Morgenmad
Kl. 7.30-8.00
- Kruska
- Surmælksprodukter, skyr, mysli, revet rugbrød, udblødt frugt
- Rugbrød, grovbrød, minarine, ostefad, smøreost, marmelade
- Mælk, kaffe, the
- Pære/peberfrugt
Mellemmåltid
Kl. 9.30-10.00
- Onsdagsråkost 2
- ½ rugbrød
- Vand med smag
Frokost
Kl. 12.30-13.00
Mindful spisning
- Mini pizza på fuldkornstortilla (hurtigt og nemt / tag med på farten)
- Bønne-kartoffelsalat (vegetarisk)
- Bagt pære med skyrcreme og hasselnødder (lidt til den søde tand)
Mellemmåltid
Kl. 15.00-15.30
- Chiabolle fra levebrød og blomkålshummus
- Gulerod, blomme
Aftensmad
Kl. 18.00-18.30
- Kyllingeret med lime, ingefær og grøntsager i fad
- Kartoffelbåde med krydderurter
Mellemmåltid
Kl. 20.00-20.30
- ½ fuldkornsbolle, smøreost
- Gulerod, agurk, fersken
Morgenmad
Kl. 7.30-8.00
- Blødkogt æg (den særlige anledning)
- Surmælksprodukter, mysli, revet rugbrød, udblødt frugt
- Ristet rugbrød, grovbrød, minarine, ostefad, smøreost, marmelade
- Mælk, kaffe, the
- Æble og peberfrugt
Mellemmåltid
Kl. 09.30-10.00
- Fuldkornsstav med sort bønnenutella og hasselnødder
- Frugt og grønt
- Vand med smag
Frokost
Kl. 12.30-13.00
- Tunmousse m/brøndkarse, 1 skive ristet rugbrød (fisk på menuen)
- Falafler, spidskålssalat med granatæble og fuldkornspita (vegetarisk)