Hop til hovedindhold
Morgenmad
Kl. 8.15-9.15
- Fuldkornsklemmer, minarine, ost, marmelade
- Pære og peberfrugt
Frokost
Kl. 12.30-13.00
- Ørredsalat med æble og rødløg på rugbrød (fisk på menuen)
- Hokkaidosuppe med hytteost og græskarkerner (vegetarisk)
- Vintersalat
Mellemmåltid
Kl. 15.00-15.30
- A38 med æble, ingefær, gulerod og nødder (lidt til den søde tand)
Aftensmad
Kl. 18.00-18.30
- Lynwok med kylling og nudler (hurtigt og nemt)
- ½ appelsin (lidt til den søde tand)
Mellemmåltid
Kl. 20.00-20.30
- Rugbrød, smøreost
- Clementiner, agurk og gulerødder
Morgenmad
Kl. 7.30-8.00
- Rugbrød og groft brød
- Pålægsfad, hytteost
- Syrnede mejeriprodukter
- Morgenmadsprodukter
- Ananas og peberfrugt
- Hummus a la pikantost
Mellemmåltid
Kl. 09.30-10.00
- Grovbrød med blomkålshummus
- Hasselnødder og æble
Frokost
Kl. 12.30-13.00
- Tun med avokadocreme på rugbrød (fisk på menuen)
- Quinoasalat med delikatesselinser (vegetarisk og tag med på farten)
Mellemmåltid
Kl. 15.00-15.30
Aftensmad
Kl. 18.00-18.30
- Fiskefrikadeller med remouladedip (fisk på menuen)
- Ovnbagte kartofler og rodfrugter
Mellemmåltid
Kl. 20.00-20.30
- ½ fuldkornsbolle, smøreost
- Cantaloupmelon, kinaradisse og gulerødder
Morgenmad
Kl. 7.30-8.00
- Havregrød
- Rugbrød og groft brød
- Ostefad
- Syrnede mejeriprodukter
- Morgenmadsprodukter
- Æble og peberfrugt
Mellemmåltid
Kl. 9.30-10.00
- Onsdagsråkost med kikærter
Frokost
Kl. 12.30-13.00
- Makrelsalat, ½ skive rugbrød (fisk på menuen)
- Rødbede-gulerodsråkost
- Frikadelle med butterbeans
- Pasta med spinat
Mellemmåltid
Kl. 15.00-15.30
- Linsebolle med julekrydderier
- Banan, glaskål
Aftensmad
Kl. 18.00-18.30
- Forloren and med waldorfsalat, krydret rødkål, kartofler og brun sovs (den særlige anledning)
Mellemmåltid
Kl. 20.00-20.30
- ½ grovbolle, marmelade, minarine
- Grape, cherrytomat og gulerødder
Morgenmad
Kl. 7.30-8.00
- Øllebrød
- Rugbrød og groft brød
- Ostefad
- Syrnede mejeriprodukter
- Morgenmadsprodukter
- Frugt i tern og grønt
Mellemmåltid
Kl. 09.30-10.00
- Rugbrødsboller
- Frugt og grønt
Frokost
Kl. 12.30-13.00
- Æbleflæsk a la livsstil, ½ stk. rugbrød (den særlige anledning, danske klassikere)
- Leverpostej, rødbedesalat, ½ skive rugbrød (den særlige anledning, danske klassikere)
- Kikærtemousse med dild, ½ skive ristet fuldkornstoastbrød
- Hytteostsalat med jordbærmarmelade (lidt til den søde tand)