Hop til hovedindhold
Region Midtjyllands logo.

Regionshospitalet Horsens

Søg

  • Akut hjælp
    • Lægevagt, skadestue, Alarm 112 og øvrig akuthjælp
  • Afdelinger
    • Oversigt over alle afdelinger
  • Undersøgelse og behandling
    • Alle undersøgelser og behandlinger
    • Generelt om forløb på hospitalet
    • Rettigheder
  • Praktisk information
    • Parkering
    • Find vej
    • Besøgstider
    • Børn på hospitalet
    • Rygepolitik
    • Handicaptilgængelighed
    • Mad og drikke
    • Mobil og gratis wi-fi
    • Undgå smitte
    • Kørsel til og fra hospitalet
  • Tilbud
    • Frivilligordning
    • Hospitalspræst
    • Socialsygeplejersker
  • Fagperson
  • Akut hjælp
  • Afdelinger
  • Undersøgelse og behandling
  • Praktisk information
  • Tilbud
  • oversigtskort
  • Fagperson
Afdelinger Livsstilcenter Brædstrup Opskrifter Menukort Menukort 5

Menukort 5

Gå direkte til:

Kontakt

Relaterede sider

Nyttige links

Afdelinger
  • Livsstilcenter Brædstrup
  • Opskrifter
  • Menukort
  • Menukort 5

Morgenmad

Kl. 8.15-9.15

  • Fuldkornsklemmer, minarine, ost, marmelade
  • Pære og peberfrugt

Frokost

Kl. 12.30-13.00

  • Ørredsalat med æble og rødløg på rugbrød (fisk på menuen)
  • Hokkaidosuppe med hytteost og græskarkerner (vegetarisk)
  • Vintersalat

Mellemmåltid

Kl. 15.00-15.30

  • A38 med æble, ingefær, gulerod og nødder (lidt til den søde tand)

Aftensmad

Kl. 18.00-18.30

  • Lynwok med kylling og nudler (hurtigt og nemt)
  • ½ appelsin (lidt til den søde tand)

Mellemmåltid

Kl. 20.00-20.30

  • Rugbrød, smøreost
  • Clementiner, agurk og gulerødder

Morgenmad

Kl. 7.30-8.00

  • Rugbrød og groft brød
  • Pålægsfad, hytteost
  • Syrnede mejeriprodukter
  • Morgenmadsprodukter
  • Ananas og peberfrugt
  • Hummus a la pikantost

Mellemmåltid

Kl. 09.30-10.00

  • Grovbrød med blomkålshummus
  • Hasselnødder og æble

Frokost

Kl. 12.30-13.00

  • Tun med avokadocreme på rugbrød (fisk på menuen)
  • Quinoasalat med delikatesselinser (vegetarisk og tag med på farten)

Mellemmåltid

Kl. 15.00-15.30

  • Kruska med mandler

Aftensmad

Kl. 18.00-18.30

  • Fiskefrikadeller med remouladedip (fisk på menuen)
  • Ovnbagte kartofler og rodfrugter

Mellemmåltid

Kl. 20.00-20.30

  • ½ fuldkornsbolle, smøreost
  • Cantaloupmelon, kinaradisse og gulerødder

Morgenmad

Kl. 7.30-8.00

  • Havregrød
  • Rugbrød og groft brød
  • Ostefad
  • Syrnede mejeriprodukter
  • Morgenmadsprodukter
  • Æble og peberfrugt

Mellemmåltid

Kl. 9.30-10.00

  • Onsdagsråkost med kikærter

Frokost

Kl. 12.30-13.00

  • Makrelsalat, ½ skive rugbrød (fisk på menuen)
  • Rødbede-gulerodsråkost
  • Frikadelle med butterbeans
  • Pasta med spinat

Mellemmåltid

Kl. 15.00-15.30

  • Linsebolle med julekrydderier
  • Banan, glaskål

Aftensmad

Kl. 18.00-18.30

  • Forloren and med waldorfsalat, krydret rødkål, kartofler og brun sovs (den særlige anledning)

Mellemmåltid

Kl. 20.00-20.30

  • ½ grovbolle, marmelade, minarine
  • Grape, cherrytomat og gulerødder

Morgenmad

Kl. 7.30-8.00

  • Øllebrød
  • Rugbrød og groft brød
  • Ostefad
  • Syrnede mejeriprodukter
  • Morgenmadsprodukter
  • Frugt i tern og grønt

Mellemmåltid

Kl. 09.30-10.00

  • Rugbrødsboller
  • Frugt og grønt

Frokost

Kl. 12.30-13.00

  • Æbleflæsk a la livsstil,  ½ stk. rugbrød (den særlige anledning, danske klassikere)
  • Leverpostej, rødbedesalat, ½ skive rugbrød (den særlige anledning, danske klassikere)
  • Kikærtemousse med dild, ½ skive ristet fuldkornstoastbrød
  • Hytteostsalat med jordbærmarmelade (lidt til den søde tand)
Region Midtjyllands logo.

Regionshospitalet Horsens

Strandpromenaden 35A

8700 Horsens

78 42 50 00

Skriv en mail via borger.dk

Kontakt

  • Afdelinger, klinikker og sengeafsnit
  • Hospitalsledelsen
  • Presse

Dit forløb

  • Henvisning og indkaldelse
  • Undersøgelse og svar
  • Diagnose og behandling
  • Indlæggelse
  • Udskrivelse og videre behandling

Til fagpersoner

  • Job
  • Uddannelse
  • Forskning
  • Cookies
  • Tilgængelighedserklæring
  • Dine data
  • Sikker mail
  • Oplæsning af tekst