A38 med revet frugt og grønt
Ingredienser
6 personer.
- 750 g A38, naturel 0,5%
- 180 g gulerod
- 200 g æble
- 5 g ingefær, rå
- 10 g citron, saft
- 10 g honning
- 1 knivspids (0,25 ml) kanel, stødt
Tip!
For et mere mættende måltid, kan A38 toppes med ristet rugbrød eller med ristede hasselnødder.
Lav evt. for meget af gulerodsråkosten og gem den til et senere måltid.
Fremgangsmåde
Riv ingefær og bland med citronsaft og honning.
Riv gulerødder og æble og vend med dressingen.
Anret det oven på yoghurten sammen med nødder og drysset kanel.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 45 kcal
Fedt pr. 100 g: 0,43 g
Kulhydrat pr. 100 g: 6,2 g
Kostfibre pr. 100 g: 0,84 g
Salt, NaCl pr. 100 g: 0,098 g