Ingredienser

25 personer.

  • 100 g mango
  • 100 g gulerødder
  • 0,5 dl appelsinjuice
  • 5 g vaniljesukker
  • 5-10 g sukker

Tip!

Lav en juleversion med revet appelsinskal, stødt ingefær, nelliker og kanel.

Fremgangsmåde

Skær gulerødderne i skiver og kog dem møre i vand. Når de er møre hældes
vandet fra.
Tilsæt mango og appelsinjuice til gulerodsskiverne og kog det sammen.
Tilsæt vaniljesukker og evt. lidt ekstra sukker.
Blend marmeladen til en jævn konsistens.
Tilsæt evt. krydderier og revet appelsinskal.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 63 kcal

Fedt pr. 100 g: 0,38 g

Kulhydrat pr. 100 g: 13,5 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,77 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 0,073 g