Müsli
Ingredienser
25 personer.
- 4 almindelige skiver rugbrød, fuldkorn, industrifremstillet
- 2 dl havregryn, uspec.
- 2 dl ruggryn, øko, Kornkammeret
- 60 g blandede frø og nødder
- 50 g boghvede, hel, øko, Biogan
- 30 g rosiner, Coop
- 30 g æble, tørret
Tip!
Rosiner og tørrede æbler kan udskiftes med andre tørrede frugter fx. abrikoser, tranebær eller frysetørrede hindbær.
Fremgangsmåde
Rugbrødet skæres i minitern ca. 0,5 x 0,5 cm og blandes med havregryn, ruggryn, boghvede, frø og hakkede nødder.
Blandingen fordeles på en bradepande og bages i ovnen ved 200 grader til rugbrødsternene er sprøde, ca. 5-6 min.
Hold øje med den, så den ikke bliver for mørk
Lad blandingen afkøle før den blandes med de tørrede frugter.
Opbevares i en lukket beholder.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 312 kcal
Fedt pr. 100 g: 6,99 g
Kulhydrat pr. 100 g: 49 g
Kostfibre pr. 100 g: 8,78 g
Salt, NaCl pr. 100 g: 0,41 g