müsli.png

Ingredienser

25 personer.

  • 4 almindelige skiver rugbrød, fuldkorn, industrifremstillet
  • 2 dl havregryn, uspec.
  • 2 dl ruggryn, øko, Kornkammeret
  • 60 g blandede frø og nødder
  • 50 g boghvede, hel, øko, Biogan
  • 30 g rosiner, Coop
  • 30 g æble, tørret

Tip!

Rosiner og tørrede æbler kan udskiftes med andre tørrede frugter fx. abrikoser, tranebær eller frysetørrede hindbær.

Fremgangsmåde

Rugbrødet skæres i minitern ca. 0,5 x 0,5 cm og blandes med havregryn, ruggryn, boghvede, frø og hakkede nødder.

Blandingen fordeles på en bradepande og bages i ovnen ved 200 grader til rugbrødsternene er sprøde, ca. 5-6 min.
Hold øje med den, så den ikke bliver for mørk

Lad blandingen afkøle før den blandes med de tørrede frugter.

Opbevares i en lukket beholder.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 312 kcal

Fedt pr. 100 g: 6,99 g

Kulhydrat pr. 100 g: 49 g

Kostfibre pr. 100 g: 8,78 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 0,41 g