Scrambled eggs med bagte tomater og champignon
Ingredienser
6 personer.
- 9 mellemstore æg
- 9 spsk minimælk
- 0,25 tsk salt
- 12 stk cherrytomat
- 6 stk champignon
- 6 tsk purløg
Fremgangsmåde
Rens champignon og skær bunden af.
Del champignon i halve.
Bag tomater og svampe i ovnen, eller steg dem i lidt 1 tsk. olie på en pande til de er lune.
Pisk æg og mælk sammen og tilsæt salt.
Steg den ved middel varme på en pande - rør i den med jævne mellemrum.
Anret i et glas og drys med purløg.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 86 kcal
Fedt pr. 100 g: 5,2 g
Kulhydrat pr. 100 g: 2,2 g
Kostfibre pr. 100 g: 0,34 g
Salt, NaCl pr. 100 g: 0,37 g