Ingredienser

6 personer.

  • 9 mellemstore æg
  • 9 spsk minimælk
  • 0,25 tsk salt
  • 12 stk cherrytomat
  • 6 stk champignon
  • 6 tsk purløg

Fremgangsmåde

Rens champignon og skær bunden af.
Del champignon i halve.

Bag tomater og svampe i ovnen, eller steg dem i lidt 1 tsk. olie på en pande til de er lune.

Pisk æg og mælk sammen og tilsæt salt.

Steg den ved middel varme på en pande -  rør i den med jævne mellemrum.

Anret i et glas og drys med purløg.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 86 kcal

Fedt pr. 100 g: 5,2 g

Kulhydrat pr. 100 g: 2,2 g

Kostfibre pr. 100 g: 0,34 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 0,37 g