udblødte tørrede frugter.png

Ingredienser

10 personer.

  • 50 g tørrede figner
  • 50 g tørrede abrikoser
  • 50 g svesker
  • 2,25 dl vand

Tip!

Udblødte tørrede frugter er gode som tilbehør til morgenmad, fx på en ostemad eller yoghurt.

Kan opbevares i køleskab i ca. 1 uge.

Fremgangsmåde

Klip de tørrede frugter i små stykker.

Overhæld de tørrede frugter med kogende vand, så de er godt dækket.

Lad frugterne køle af ved stuetemperatur, hermed trækkes frugtsukkeret ud af
frugterne, og danner en sirupsagtig lage.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 97 kcal

Fedt pr. 100 g: 0,29 g

Kulhydrat pr. 100 g: 21 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,25 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 0,011 g