Udblødte tørrede frugter
Ingredienser
10 personer.
- 50 g tørrede figner
- 50 g tørrede abrikoser
- 50 g svesker
- 2,25 dl vand
Tip!
Udblødte tørrede frugter er gode som tilbehør til morgenmad, fx på en ostemad eller yoghurt.
Kan opbevares i køleskab i ca. 1 uge.
Fremgangsmåde
Klip de tørrede frugter i små stykker.
Overhæld de tørrede frugter med kogende vand, så de er godt dækket.
Lad frugterne køle af ved stuetemperatur, hermed trækkes frugtsukkeret ud af
frugterne, og danner en sirupsagtig lage.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 97 kcal
Fedt pr. 100 g: 0,29 g
Kulhydrat pr. 100 g: 21 g
Kostfibre pr. 100 g: 2,25 g
Salt, NaCl pr. 100 g: 0,011 g