Ingredienser

6 personer.

  • 200 g hvidkål
  • 175 g gulerod
  • 40 g (1 lille) løg
  • 150 g kvark
  • 1,5 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk sukker
  • 25 g rosiner
  • 4 spsk mayonnaise
  • Salt og peber

Tip!

I stedet for kvark kan du fx bruge skyr, fromage frais eller græsk yoghurt.

Fremgangsmåde

Snit løg og hvidkål fint og riv gulerødderne.
Rør kvark, mayonnaise, æblecidereddike og sukker sammen. Smag til med salt
og peber.
Vend dressing og rosiner med grøntsagerne, og lad det trække mindst 1 time.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 117 kcal

Fedt pr. 100 g: 7,14 g

Kulhydrat pr. 100 g: 9,03 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,66 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,2 g