græsk pastasalat.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 200 g pasta, skruer
  • 200 g squash
  • 200 g grønne bønner
  • 200 g cherrytomat
  • 0,5 mellem rødløg (50 g)
  • 50 g salattern, 17%
  • 25 g oliven uden sten


Ingredienser - marinade

  • 1 spsk olivenolie
  • 4 spsk sherry vineddike
  • 10 g sennep dijon
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk purløg
  • 2 tsk estragon, tørret

Fremgangsmåde

Kog og afkøl pastaen.
Bland alle ingredienserne sammen.
Rør marinaden sammen og vend den med salaten. Lad salaten trække ca. 30
min. inden servering.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 112 kcal

Fedt pr. 100 g: 3,04 g

Kulhydrat pr. 100 g: 15,9 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,94 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,81 g