Græsk pastasalat
Ingredienser
6 personer.
- 200 g pasta, skruer
- 200 g squash
- 200 g grønne bønner
- 200 g cherrytomat
- 0,5 mellem rødløg (50 g)
- 50 g salattern, 17%
- 25 g oliven uden sten
Ingredienser - marinade
- 1 spsk olivenolie
- 4 spsk sherry vineddike
- 10 g sennep dijon
- 1 tsk salt
- 2 spsk purløg
- 2 tsk estragon, tørret
Fremgangsmåde
Kog og afkøl pastaen.
Bland alle ingredienserne sammen.
Rør marinaden sammen og vend den med salaten. Lad salaten trække ca. 30
min. inden servering.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 112 kcal
Fedt pr. 100 g: 3,04 g
Kulhydrat pr. 100 g: 15,9 g
Kostfibre pr. 100 g: 1,94 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,81 g