Karrysalat
Ingredienser
6 personer.
- 100 g græsk yoghurt
- 1 spsk mayonnaise, let
- 1 hårdkogt æg
- 30 g løg
- 30 g syltede agurker
- 30 g æble
- Karry og gurkemeje efter smag
- Salt, peber
Tip!
I stedet for græsk yoghurt kan du bruge fx skyr, kvark eller fromage frais.
Fremgangsmåde
Æg, løg, æble og drueagurk hakkes fint.
Rør græsk yoghurt med mayonnaise.
Vend de finthakkede grøntsager og frugt i.
Smag til med salt, peber, karry og gurkemeje.
Pynt evt. med tomat, karse eller lignende.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 99 kcal
Fedt pr. 100 g: 5,82 g
Kulhydrat pr. 100 g: 4,46 g
Kostfibre pr. 100 g: 0,61 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,15 g