karrystegte grøntsager.png

Ingredienser

6 personer.

  • 225 g hvidkål
  • 100 g gulerod, rå
  • 125 g porre
  • 1 tsk karry
  • 2 spsk rapsolie
  • 75 g ærter, frost

Tip!

Retten kan laves med alle typer kål.

Fremgangsmåde

Hvidkål snittes fint, gulerødder rives og porre skæres i tynde skiver.
Bland ovenstående grøntsager med olie og karry og kom det i et ildfast fad.
Steg grøntsagerne i ovnen ved 175 grader varmluft i 15 minutter.
Pynt med optøede ærter.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 82 kcal

Fedt pr. 100 g: 5,26 g

Kulhydrat pr. 100 g: 5,54 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,71 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,042 g