krydret rødkål.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 350 g rødkål
  • 100 g rødløg (1 mellem)
  • 3 stk laurbærblade
  • 30 g sukker
  • 0,5 tsk salt
  • ½ dl balsamico
  • ½ tsk stødt allehånde
  • 1 knivspids peber

Tip!

Du kan opbevare rødkålen i et sylteglas i køleskabet. Her holder den sig i op til 14 dage.

Fremgangsmåde

Skær rødkål i strimler og rødløg i tern, og fordel det i et ildfast fad.
Drys med allehånde, laurbærblade, sukker, salt og peber.
Stænk balsamico ud over fadet og vend det hele godt rundt.
Dæk med låg/stanniol og bag retten i ovnen 60 minutter ved 160 °C varmluft.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 59 kcal

Fedt pr. 100 g: 0,21 g

Kulhydrat pr. 100 g: 11,5 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,85 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,59 g