Krydret rødkål
Ingredienser
6 personer.
- 350 g rødkål
- 100 g rødløg (1 mellem)
- 3 stk laurbærblade
- 30 g sukker
- 0,5 tsk salt
- ½ dl balsamico
- ½ tsk stødt allehånde
- 1 knivspids peber
Tip!
Du kan opbevare rødkålen i et sylteglas i køleskabet. Her holder den sig i op til 14 dage.
Fremgangsmåde
Skær rødkål i strimler og rødløg i tern, og fordel det i et ildfast fad.
Drys med allehånde, laurbærblade, sukker, salt og peber.
Stænk balsamico ud over fadet og vend det hele godt rundt.
Dæk med låg/stanniol og bag retten i ovnen 60 minutter ved 160 °C varmluft.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 59 kcal
Fedt pr. 100 g: 0,21 g
Kulhydrat pr. 100 g: 11,5 g
Kostfibre pr. 100 g: 1,85 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,59 g