krydret rødkål.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 350 g rødkål
  • 100 g rødløg (1 mellem)
  • 3 stk laurbærblade
  • 30 g sukker
  • 0,5 tsk salt
  • ½ dl balsamico
  • ½ tsk stødt allehånde
  • 1 knivspids peber

Tip!

Du kan opbevare rødkålen i et sylteglas i køleskabet. Her holder den sig i op til 14 dage.

Fremgangsmåde

Skær rødkål i strimler og rødløg i tern, og fordel det i et ildfast fad.
Drys med allehånde, laurbærblade, sukker, salt og peber.
Stænk balsamico ud over fadet og vend det hele godt rundt.
Dæk med låg/stanniol og bag retten i ovnen 60 minutter ved 160 °C varmluft.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 59 kcal

Fedt pr. 100 g: 0,21 g

Kulhydrat pr. 100 g: 11,5 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,85 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,59 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk