Ingredienser
6 personer.
- 1 dl kvark
- 2 spsk mayonnaise
- ½ tsk citronsaft
- 1 tsk dijon, sennep
- ½ tsk karry
- 1/4 tsk salt
- 1 knivspids peber
- 2 skiver ananas i skiver, dåse
- 85 g asparges fra dåse
- 125 g kogt kylling i tern
- 75 g iceberg
- 3 spsk karse
- 30 g asparges, grønne, rå
Tip!
Kyllingesalaten kan også bruges som sandwichfyld.
Tag 3 skiver rugbrød og 3 skiver groft sandwichbrød.
Fordel fyldet mellem brødskiverne, og skær dem over i trekanter.
Fremgangsmåde
Bland kvark, mayonnaise, citron, sennep, karry, salt og peber.
Skær æble, ananas og asparges i tern, og bland det med dressingen.
Kom også kyllingen i blandingen.
Anret på snittet iceberg, og kom efterfølgende kyllingesalaten ovenpå.
Pynt med snittede friske grønne asparges og karse.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 96 kcal
Fedt pr. 100 g: 4,8 g
Kulhydrat pr. 100 g: 4,65 g
Kostfibre pr. 100 g: 0,95 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,68 g