Ingredienser

6 personer.

  • 1 dl kvark
  • 2 spsk mayonnaise
  • ½ tsk citronsaft
  • 1 tsk dijon, sennep
  • ½ tsk karry
  • 1/4 tsk salt
  • 1 knivspids peber
  • 2 skiver ananas i skiver, dåse
  • 85 g asparges fra dåse
  • 125 g kogt kylling i tern
  • 75 g iceberg
  • 3 spsk karse
  • 30 g asparges, grønne, rå

Tip!

Kyllingesalaten kan også bruges som sandwichfyld.
Tag 3 skiver rugbrød og 3 skiver groft sandwichbrød.
Fordel fyldet mellem brødskiverne, og skær dem over i trekanter.

Fremgangsmåde

Bland kvark, mayonnaise, citron, sennep, karry, salt og peber.
Skær æble, ananas og asparges i tern, og bland det med dressingen.
Kom også kyllingen i blandingen.
Anret på snittet iceberg, og kom efterfølgende kyllingesalaten ovenpå.
Pynt med snittede friske grønne asparges og karse.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 96 kcal

Fedt pr. 100 g: 4,8 g

Kulhydrat pr. 100 g: 4,65 g

Kostfibre pr. 100 g: 0,95 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,68 g