Kyllingesalat
Ingredienser
6 personer.
- 125 g kylling, plukket, kogt
- 85 g asparges, dåse
- 50 g æble
- 1 dl kvark
- 0,5 tsk citronsaft
- 5 g dijon, sennep
- 0,5 tsk karry
- 0,25 tsk salt
- 6 skiver ananas i skiver, dåse
- Peber
- evt. ½ tsk. sukker efter smag
- Pynt: salatblade, tomatbåde og karse
Tip!
Kyllingesalaten kan også bruges som sandwichfyld.
Tag 3 skiver rugbrød og 3 skiver groft sandwichbrød.
Fordel fyldet mellem brødskiverne, og skær dem over i trekanter.
Fremgangsmåde
Bland kvark, citron og sennep.
Skær æble og asparges i tern, og bland det med dressingen og kylling.
Smag til med karry, salt, peber og evt. sukker
Læg en ring ananas på en tallerken, og derpå en portion kyllingesalat.
Pynt med salatblad, tomatbåd og karse.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 70 kcal
Fedt pr. 100 g: 0,75 g
Kulhydrat pr. 100 g: 8,61 g
Kostfibre pr. 100 g: 1,15 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,49 g