Limabønnesalat.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 1 dåse, drænet lima bønner
  • 500 g peberfrugt mix
  • 200 g grønne bønner, rå
  • 6 spsk bredbladet persille
  • 1 lille økologisk citron
  • 150 g æble
  • 2 spsk olivenolie
  • 6 spsk græskarkerner
  • 0,5 tsk spidskommen

Fremgangsmåde

Vask og skær peberfrugter i grove stave og vend dem med 1 spsk. olivenolie.
Placer dem i den ene side af en bradepande.
Skyl og afdryp limabønner i en sigte. Vend dem med 1 spsk. olivenolie og
spidskommen. Læg dem i den anden side af en bradepande.
Bag bønner og peberfrugter i ovnen i ca. 10-15 minutter til bønnerne er
gyldne og peberfrugterne møre. Lad dem afkøle, til de er lune.
Giv imens de grønne bønner et hurtigt opkog og lad dem afkøle i en sigte. Snit
dem i mindre stykker.
Snit æblet i tern.
Anret de lune bønner, peberfrugter, æbletern og limabønner i et fad. Væd med
1-2 spsk citronsaft og drys med bredbladet persille, revet citronskræl og
friskkværnet peber.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 85 kcal

Fedt pr. 100 g: 4,53 g

Kulhydrat pr. 100 g: 6,93 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,67 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,072 g