Ingredienser

6 personer.

  • 60 g beluga linser
  • 1 dl couscous
  • 500 g cherrytomat
  • 75 g bladselleri, rå
  • 40 g forårsløg, rå
  • 40 g græskarkerner
  • 2 spsk rapsolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 0,5 dl citronsaft, friskpresset
  • 30 g persille, rå
  • 0,25 tsk salt
  • 0,4 tsk peber, sort

Fremgangsmåde

Kog belugalinserne efter anvisningen på pakken.
Snit grøntsagerne i små tern.
Lav en dressing af rapsolie, æbleeddike, citronsaft og salt og lad det trække
med linserne i 15 minutter.
Bland alle ingredienserne.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 118 kcal

Fedt pr. 100 g: 5,4 g

Kulhydrat pr. 100 g: 11,3 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,97 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,19 g