Linsesalat med belugalinser
Ingredienser
6 personer.
- 60 g beluga linser
- 1 dl couscous
- 500 g cherrytomat
- 75 g bladselleri, rå
- 40 g forårsløg, rå
- 40 g græskarkerner
- 2 spsk rapsolie
- 1 spsk æblecidereddike
- 0,5 dl citronsaft, friskpresset
- 30 g persille, rå
- 0,25 tsk salt
- 0,4 tsk peber, sort
Fremgangsmåde
Kog belugalinserne efter anvisningen på pakken.
Snit grøntsagerne i små tern.
Lav en dressing af rapsolie, æbleeddike, citronsaft og salt og lad det trække
med linserne i 15 minutter.
Bland alle ingredienserne.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 118 kcal
Fedt pr. 100 g: 5,4 g
Kulhydrat pr. 100 g: 11,3 g
Kostfibre pr. 100 g: 2,97 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,19 g