lun grønkålssalat.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 300 g persillerod, rå
  • 2 tsk olie
  • 120 g cherrytomat
  • 0,5 dåse, drænet kikærter
  • 50 g soltørrede tomater i olie
  • 40 g salatost i tern, max 5 %
  • 100 g grønkål, rå

Tip!

Lav evt. bagte persillerødder til aftenmad og brug resterne til denne salat dagen efter. Tag den evt. med som madpakke sammen med et kogt æg og ristet rugbrød.

Fremgangsmåde

Skræl persillerødder og del dem i kvarte på den lange led. Vend dem i 1 tsk.
olie og bag den i ovnen ved 200 grader, til de får let farve -  ca. 10-15 min. Tag dem ud og lad dem afkøle let.
Bland de afdryppede kikærter med snithakkede soltørrende tomater og cherrytomater og steg dem på en varm pande, til de får lidt farve.
Skyl grønkål og hak det groft.
Bland til sidst alle ingredienserne sammen.
Smuldr salatosten ud over retten.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 87 kcal

Fedt pr. 100 g: 3,17 g

Kulhydrat pr. 100 g: 8,19 g

Kostfibre pr. 100 g: 4,21 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,18 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk