Ingredienser

6 personer.

  • 125 g cantaloupe (melon), rå
  • 125 g honningmelon, rå
  • 125 g netmelon, rå
  • 120 g agurk uden kerner (ca ½ mellem)
  • 60 g spinat, helbladet
  • 2 spsk koncentreret hyldeblomstsaft
  • 2 spsk limesaft

Tip!

Brug meloner med forskellige farver, det skaber en flot og indbydende salat. Varier dressingen med fx frisk mynte eller basilikum.

Fremgangsmåde

Skær melon i tern på ca. 2x2 cm.
Skræl og halver agurken og fjern kernerne. Skær dem i stykker på ca. ½ cm.
Skyl og afdryp spinatblade.
Bland hyldeblomstsaft og limesaft, og vend det med melon, agurk og spinatblade.
Lad gerne salaten trække et par timer i køleskabet.
Si saften fra inden servering.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 31,6 kcal

Fedt pr. 100 g: 0,2 g

Kulhydrat pr. 100 g: 6,22 g

Kostfibre pr. 100 g: 0,84 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,046 g