Pastasalat
Ingredienser
6 personer.
- 150 g kyllingetern
- 150 g pastaskruer, fuldkorn
- 100 g majs, frost
- 100 g ærter, frost
- 100 g peberfrugt, rød
- 100 g gulerod
- 300 g cheasy, Fraiche, 5%
- 30 g mayonnaise
- 2-3 tsk tørret dild, oregano eller timian.
- 0,25 tsk salt
- 1 knivspids peber
Tip!
Lav pastasalaten med rester fra aftensmaden. Skift kyllingetern ud med valgfri fisk, kød eller bælgfrugter og varier grøntsager.
God til at tage med på madpakke eller som en nem aftensmad.
Fremgangsmåde
Kog pasta efter anvisninger på pakken. Afkøl.
Optø ærter og majs.
Lav en dressing af Cheasy fraiche, mayonnaise, salt, peber og dild, og vend dem med de afkølede pastaskuer.
Snit gulerødder og peberfrugt i passende stykker og vend alle grøntsager i
pastablandingen.
Obs: Serveres på Livsstilscenteret som en del af et måltid. Anvendes
pastasalaten som en fuld ret, svarer portionen til ca. 3 portioner.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 134 kcal
Fedt pr. 100 g: 4,63 g
Kulhydrat pr. 100 g: 14,6 g
Kostfibre pr. 100 g: 2,31 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,59 g