Ingredienser

6 personer.

  • 90 g quinoa, røde, rå
  • 1 dl delikatesselinser, tørrede
  • 1 dl persille
  • 200 g cherrytomat
  • 250 g agurk
  • 100 g feta/salattern, 17%
  • 100 g æble
  • 3 spsk græskarkerner

Dressing

  • 2 spsk rapsolie
  • 3 tsk honning
  • 1,5 spsk sennep dijon
  • 1 spsk citronsaft
  • 50 g rødløg

Tip!

Hvis du ønsker at bruge salaten over flere dage, kan du vende dressing, quinoa og linser sammen og placere i bunden af et glas efterfulgt af de øvrige ingredienser lagdelt.

Fremgangsmåde

Kog linser som beskrevet på emballagen.
Lav dressingen.
Vend de kogte linser med dressingen og sæt dem på køl.
Kog quinoa og afkøl.
Smulder feta/salattern og bland med hakket persille og den afkølede quinoa.
Del agurk i kvarte, fjern den våde del i midten og snit den faste del i tern.
Snit tomater og æble i mindre tern.
Vend alle ingredienser sammen.
Pynt med græskarkerner. Græskarkernerne kan evt. ristes på en tør pande, for
at gøre dem sprøde og knasende.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 144,1 kcal

Fedt pr. 100 g: 6,74 g

Kulhydrat pr. 100 g: 13,5 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,77 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,44 g