Rødbede, æble, gulerodsråkost.png

Ingredienser

6 personer.

  • 200 g rødbede, rå
  • 200 g gulerod, rå
  • 100 g æble, råt
  • 15 g citronsaft, friskpresset
  • 10 g rapsolie
  • 50 g mandel
  • 1 mellem stilk timian, frisk

Tip!

Frys evt. resterne af timianstilkene.

Fremgangsmåde

Skræl gulerødder og rødbeder og riv dem på et rivejern.
Snit æbler i små tern og hak mandler.
Bland en dressing af olie, citronsaft og bladene fra den friske timian og vend den sammen med råkosten.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 109 kcal

Fedt pr. 100 g: 6,42 g

Kulhydrat pr. 100 g: 8,36 g

Kostfibre pr. 100 g: 3,36 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,093 g