rødbedesalat.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 630 g rødbeder (750 g med skræl)
  • 30 g pinjekerner
  • 25 g dijonsennep
  • 1½ spsk olie
  • 2 spsk balsamico
  • 2 fed hvidløg
  • 35 g hakket persille
  • Salt, peber

Fremgangsmåde

Kog rødbederne med skræl i 1 time i letsaltet vand.
Hæld det kogende vand fra og hæld koldt vand over rødbederne. Smut herefter
skrællen af rødbederne, og riv dem groft.
Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er gyldne.
Rør en marinade af olie, sennep, hvidløg, salt og peber, samt halvdelen af
persillen.
Vend det hele sammen og drys med persille og pinjekerner.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 104 kcal

Fedt pr. 100 g: 5,92 g

Kulhydrat pr. 100 g: 9,07 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,26 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,1 g