rødkplssalat med solbær.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 400 g rødkål
  • 30 g solbærmarmelade
  • 75 g appelsin
  • 50 g valnødder
  • 2 tsk citronsaft
  • 1/4 tsk salt

Fremgangsmåde

Snit rødkålen fint, og bland den med solbærmarmeladen og citronsaft - masér
det godt sammen.
Rist valnødderne let i ovnen eller på en pande. Lad dem køle af, og hak dem
groft.
Skær appelsinen i små stykker.
Bland alle ingredienser sammen.
Salaten har godt af at trække et par timer inden servering.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 100 kcal

Fedt pr. 100 g: 5,95 g

Kulhydrat pr. 100 g: 8,09 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,24 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,3 g