rosenkålssalat.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 225 g rosenkål
  • 175 g gulerod
  • 20 g dadler
  • 40 g valnødder
  • 4 spsk olivenolie
  • 4 spsk hvidvinseddike
  • 1 tsk sukker
  • 1/4 tsk salt
  • 1 knivspids peber

Tip!

Salaten må gerne trække minimum en time inden servering.

Fremgangsmåde

Rist valnødderne på en tør pande.
Fjern de grove blade fra rosenkålene og skær dem i meget tynde skiver - fx med et rivejern eller en foodprocessor.
Riv gulerødderne groft.
Skær dadlerne i strimler.
Bland rosenkål, gulerødder, valnødder og dadler i en skål.
Bland dressing af olie, hvidvinseddike, sukker, salt og peber og bland den godt
sammen med salaten.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 181 kcal

Fedt pr. 100 g: 14,5 g

Kulhydrat pr. 100 g: 7,71 g

Kostfibre pr. 100 g: 3,06 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,33 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk