Ingredienser
6 personer.
- 400 g spidskål
- 100 g jordbær, rå
- 150 g grønne ærter, frost
- 1 dl frisk dild
- 100 g ylette
- 1 tsk sennep
- 1 tsk sukker
- ½ tsk salt
- 1 knivspids peber - gerne friskkværnet
Fremgangsmåde
Snit spidskål fint.
Vask jordbær og skær dem i mindre stykker.
Tø ærterne op eller brug friskbælgede.
Hak dild fint.
Lav en dressing af ylette, sennep, dild, sukker, salt og peber.
Vend spidskål, jordbær og ærter i.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 45 kcal
Fedt pr. 100 g: 0,7 g
Kulhydrat pr. 100 g: 5,44 g
Kostfibre pr. 100 g: 2,13 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,46 g