spidskålssalat med dild og jordbær'.png

Ingredienser

6 personer.

  • 400 g spidskål
  • 100 g jordbær, rå
  • 150 g grønne ærter, frost
  • 1 dl frisk dild
  • 100 g ylette
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk sukker
  • ½ tsk salt
  • 1 knivspids peber - gerne friskkværnet

Fremgangsmåde

Snit spidskål fint.
Vask jordbær og skær dem i mindre stykker.
Tø ærterne op eller brug friskbælgede.
Hak dild fint.
Lav en dressing af ylette, sennep, dild, sukker, salt og peber.
Vend spidskål, jordbær og ærter i.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 45 kcal

Fedt pr. 100 g: 0,7 g

Kulhydrat pr. 100 g: 5,44 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,13 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,46 g