spidskålssalat med tomat og peanuts.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 350 g spidskål
  • 400 g tomat (4 mellem)
  • 50 g rødløg (1 lille)
  • 2 spsk persille
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • ½ tsk salt
  • 60 g peanuts

Fremgangsmåde

Spidskål snittes fint.
Tomater og rødløg skæres i både.
Læg spidskål, tomater og rødløg i et fad.
Rør persille, olie, eddike og salt til en marinade og hæld den over salaten.
Drys med peanuts inden servering.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 80 kcal

Fedt pr. 100 g: 5,34 g

Kulhydrat pr. 100 g: 4,04 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,01 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,45 g