Spidskålssalat med tomat og peanuts
Ingredienser
6 personer.
- 350 g spidskål
- 400 g tomat (4 mellem)
- 50 g rødløg (1 lille)
- 2 spsk persille
- 1 spsk olie
- 1 spsk hvidvinseddike
- ½ tsk salt
- 60 g peanuts
Fremgangsmåde
Spidskål snittes fint.
Tomater og rødløg skæres i både.
Læg spidskål, tomater og rødløg i et fad.
Rør persille, olie, eddike og salt til en marinade og hæld den over salaten.
Drys med peanuts inden servering.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 80 kcal
Fedt pr. 100 g: 5,34 g
Kulhydrat pr. 100 g: 4,04 g
Kostfibre pr. 100 g: 2,01 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,45 g