spinatsalat med æble.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 40 g pinjekerner
  • 50 g babyspinat
  • 300 g spidskål
  • 30 g grønne asparges (ca 3 stk)
  • 1 mellem æble
  • 2 spsk hvid balsamico eller æbleeddike
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk sukker
  • salt
  • peber

Tip!

Lad den gerne trække et par timer inden servering.

Fremgangsmåde

Rist pinjekernerne på en tør varm pande.
Skyl spinat, snit spidskål fint, skær asparges i mindre stykker, og skær æblet i
tynde både. Bland grønsagerne i en skål.
Rør balsamico/æbleeddike og olie sammen og smag til med salt, peber og
sukker.
Vend dressingen i salaten, og pynt med ristede pinjekerner.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 122 kcal

Fedt pr. 100 g: 9,46 g

Kulhydrat pr. 100 g: 6,1 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,8 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,069 g