Spinatsalat med æble
Ingredienser
6 personer.
- 40 g pinjekerner
- 50 g babyspinat
- 300 g spidskål
- 30 g grønne asparges (ca 3 stk)
- 1 mellem æble
- 2 spsk hvid balsamico eller æbleeddike
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk sukker
- salt
- peber
Tip!
Lad den gerne trække et par timer inden servering.
Fremgangsmåde
Rist pinjekernerne på en tør varm pande.
Skyl spinat, snit spidskål fint, skær asparges i mindre stykker, og skær æblet i
tynde både. Bland grønsagerne i en skål.
Rør balsamico/æbleeddike og olie sammen og smag til med salt, peber og
sukker.
Vend dressingen i salaten, og pynt med ristede pinjekerner.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 122 kcal
Fedt pr. 100 g: 9,46 g
Kulhydrat pr. 100 g: 6,1 g
Kostfibre pr. 100 g: 1,8 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,069 g