Ingredienser

6 personer.

  • 2 dl ylette
  • 65 g knoldselleri
  • 70 g æble
  • 20 g vindrue
  • 15 g valnødder
  • 1 tsk citronsaft

Tip!

I stedet for ylette kan du bruge yoghurt naturel.

Fremgangsmåde

Ylette hældes op i et kaffefilter til afdrypning i ca. ½ - 1 time. Vallen kasseres.
Knoldselleri renses og rives groft.
Skræl æblet og skær det i tern.
Vindruerne halveres og udstenes.
Hak valnødderne groft.
Den drænede ylette vendes over i en skål, citronsaft tilsættes, og
øvrige ingredienser blandes i (hold lidt nødder og vindruer tilbage til pynt).
Pynt salaten med de resterende nødder og druer.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 75 kcal

Fedt pr. 100 g: 3,52 g

Kulhydrat pr. 100 g: 6,28 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,03 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,054 g