Waldorfsalat
Ingredienser
6 personer.
- 2 dl ylette
- 65 g knoldselleri
- 70 g æble
- 20 g vindrue
- 15 g valnødder
- 1 tsk citronsaft
Tip!
I stedet for ylette kan du bruge yoghurt naturel.
Fremgangsmåde
Ylette hældes op i et kaffefilter til afdrypning i ca. ½ - 1 time. Vallen kasseres.
Knoldselleri renses og rives groft.
Skræl æblet og skær det i tern.
Vindruerne halveres og udstenes.
Hak valnødderne groft.
Den drænede ylette vendes over i en skål, citronsaft tilsættes, og
øvrige ingredienser blandes i (hold lidt nødder og vindruer tilbage til pynt).
Pynt salaten med de resterende nødder og druer.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 75 kcal
Fedt pr. 100 g: 3,52 g
Kulhydrat pr. 100 g: 6,28 g
Kostfibre pr. 100 g: 1,03 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,054 g