Ingredienser

6 personer.

  • 2 dl ylette
  • 65 g knoldselleri
  • 70 g æble
  • 20 g vindrue
  • 15 g valnødder
  • 1 tsk citronsaft

Tip!

I stedet for ylette kan du bruge yoghurt naturel.

Fremgangsmåde

Ylette hældes op i et kaffefilter til afdrypning i ca. ½ - 1 time. Vallen kasseres.
Knoldselleri renses og rives groft.
Skræl æblet og skær det i tern.
Vindruerne halveres og udstenes.
Hak valnødderne groft.
Den drænede ylette vendes over i en skål, citronsaft tilsættes, og
øvrige ingredienser blandes i (hold lidt nødder og vindruer tilbage til pynt).
Pynt salaten med de resterende nødder og druer.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 75 kcal

Fedt pr. 100 g: 3,52 g

Kulhydrat pr. 100 g: 6,28 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,03 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,054 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk