blomkålshummus.PNG

Ingredienser

20 personer.

  • 275 g blomkål
  • 72,5 g soltørrede tomater i olie
  • 50 g æble
  • 2 små fed hvidløg
  • 30 g solsikkekerner
  • 1,5 tsk sennep
  • 3 spsk rapsolie
  • 0,75 dl vand
  • 25 g persille, rå
  • 1 tsk timian, tørret
  • 7,5 g citronsaft
  • 0,5 tsk spidskommen, stødt
  • 1 tsk salt, bordsalt

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienser i en foodprocessor til en jævn masse.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 142 kcal

Fedt pr. 100 g: 11,7 g

Kulhydrat pr. 100 g: 5,77 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,34 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 1,09 g