Ingredienser

6 personer.

  • 20 g boullion (terning eller pulver)
  • ½ liter vand
  • 25 g hvedemel
  • 1 dl vand
  • ½ tsk ribsgele
  • kulør
  • salt og peber

Tip!

Brug eventuelt andre krydderier i stedet for ribsgele og væde fra rødkål.

Fremgangsmåde

Opløs bouillonen i ½ liter kogende vand.
Pisk en meljævning af mel og 1 dl vand.
Kog bouillonen op og jævn med meljævningen til passende konsistens.
Tilsæt kulør og smag til med salt og peber.
Tilsæt ribsgele og eventuelt væde fra rødkål.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 25 kcal

Fedt pr. 100 g: 0,68 g

Kulhydrat pr. 100 g: 3,65 g

Kostfibre pr. 100 g: 0,19 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 1,41 g