Ingredienser
6 personer.
- 20 g boullion (terning eller pulver)
- ½ liter vand
- 25 g hvedemel
- 1 dl vand
- ½ tsk ribsgele
- kulør
- salt og peber
Tip!
Brug eventuelt andre krydderier i stedet for ribsgele og væde fra rødkål.
Fremgangsmåde
Opløs bouillonen i ½ liter kogende vand.
Pisk en meljævning af mel og 1 dl vand.
Kog bouillonen op og jævn med meljævningen til passende konsistens.
Tilsæt kulør og smag til med salt og peber.
Tilsæt ribsgele og eventuelt væde fra rødkål.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 25 kcal
Fedt pr. 100 g: 0,68 g
Kulhydrat pr. 100 g: 3,65 g
Kostfibre pr. 100 g: 0,19 g
Salt, NaCl pr. 100 g: 1,41 g